इस कारण से मुसलमान लोग नहीं खाते हैं सुअर के मांस को MEXA NEWS
For this reason Muslims or other people do not eat pork
Everyone knows Islam is forbidden to eat pork, so in today's news, we are going to tell you the reason why Muslims do not eat pork.
Let us tell him that the pig is a mammalian animal that does not sweat, and this is because the pig's body does not contain the sweat glands. Let us tell you that because of lack of sweating, his body becomes more toxic and the pig lays down on a cool soil or drain to keep it cool.
Tell that the pig's special thing is that if you use any type of poison on the pig to kill it So the poison does not work on it because the pig body is poisonous than that poison.
Let us tell you that if any person buys buffalo meat, it will take 6 to 7 hours for you to digest it. But it takes only 3 to 4 hours to digest pork. Pork quickly after digestion in the body attacks the toxin present on it on our liver, which can also cause heart attacks.
It is washed in a large restaurant by cooking a pork before it is cooked in a foreign country, which causes a poison called toxin present on it. After this he is eatable.
So you have understood why Muslims or other people do not consume pork. "- For this reason Muslims or other people do not eat pork
इस कारण से मुसलमान या अन्य लोग नहीं खाते हैं सुअर के मांस को
सब जानते हैं इस्लाम धर्म में सुअर का मांस खाना मना है तो चलिए आज की न्यूज़ में हम आपको इसका कारण बताने वाले हैं कि मुसलमान सुअर के मांस को क्यों नहीं खाते हैं.
हम उसको बता दें कि सुअर एक ऐसा स्तनधारी जानवर है जिसको पसीना नहीं आता और इसकी वजह यह है कि सुअर के शरीर में पसीने की ग्रंथियों का ना होना. हम आपको बता दें कि पसीना ना आने की वजह से उसकी बॉडी ज्यादा विषैली हो जाती है और सुअर अपने आप को ठंडा रखने के लिए ठंडी मिट्टी या नाले पर लेटे रहते हैं.
बता दे कि सुअर की खास बात यह है कि यदि आप सुअर पर किसी भी प्रकार के जहर का प्रयोग उसे मारने के लिए करते हैं. तो उस पर वह जहर काम नहीं करता है क्योंकि सुअर की बॉडी उस जहर से ज्यादा विषैली होती है.
हम आपको बता दें कि यदि कोई भी व्यक्ति बफैलो का मीट खाता है तो उसको पचाने में आपको 6 से 7 घंटे का वक्त लगेगा. लेकिन सुअर के मांस को पचने में केवल 3 से 4 घंटे का वक्त लगता है. सुअर का मांस शरीर में जल्दी पचने से इस पर उपस्थित टॉक्सिन नामक जहर हमारे लीवर पर अटैक करता है जिस कारण हमें हार्ट अटैक भी आ सकता है.
विदेशों में यह बड़े-बड़े रेस्टोरेंट में सुअर के मांस को पकाने से पहले उस पर एक केमिकल लगाकर धोया जाता है जिससे उस पर उपस्थित टॉक्सिन नामक जहर निकल जाता है. इसके बाद वह खाने योग्य होता है।
तो आप समझ गए होंगे कि मुसलमान या अन्य लोग सुअर के मांस का सेवन क्यों नहीं करते हैं।" - इस कारण से मुसलमान या अन्य लोग नहीं खाते हैं सुअर के मांस को
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